O NAMA
Preduzeće FIMAS d.o.o. osnovano je januara 1994. godine. Počeli smo kao mala porodična firma sa troje zaposlenih. 20 godina rastemo i razvijamo poslovanje, 20 godina učimo i primenjujemo stečena znanja, 20 godina osluškujemo potrebe tržišta i unosimo inovacije. Kao rezultat svega toga izrasli smo u apsolutnog lidera na tržištu ugostiteljske opreme. Danas smo proizvodno-prodajna firma koja broji 50 zaposlenih. Svoje poslovanje smo proširili i van granica Srbije izvozeći proizvode na područje EU, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. 2005. godine smo pokrenuli proizvodnju neutralne kuhinjske opreme i od samog starta se opredelili da klijentima ponudimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. Koristeći najkvalitetnije sirovine, a radeći po italijanskoj tehnologiji, svojim klijentima nudimo opremanje svih vrsta ugostiteljskih objekata u skladu sa HACCP sistemom. Komparativnu prednost i lidersku poziciju smo ostvarili veoma širokim asortimanom od preko 5 000 proizvoda, prodajom robe sa lagera i najkraćim rokovima isporuke, kao i razvijenom servisnom službom i postprodajnom brigom o svojim klijentima... Pokretanjem proizvodnje drvenog pločastog nameštaja i metalnog kuhinjskog posuđa zaokružili smo svoju ponudu na sve ono što je potrebno jednom hotelu, restoranu, pekari, mesari, kafe baru...

Godinama građeni dobri partnerski odnosi doprineli su tome da s`ponosom zastupamo i distribuiramo proizvode vodećih svetskih brendova ugostiteljske opreme:

• DE BUYER (Francuska) - kuhinjski i restoranski inventar
• BORMIOLLI ROCCO (Italija) - proizvodi od stakla
• INKERPOR (Hrvatska) - proizvodi od porcelana
• PADERNO (Italija) - kuhinjski i restoranski inventar
• FIMAR (Italija) - kuhinjske mašine i aparati
• KRUPPS (Italija) - mašine za sudove
• WINTERHALTER (Nemačka) - mašine za sudove
• RM GASTRO (Česka) - kuhinjske mašine i aparati
• IMESA (Italija) - oprema za vešeraj
• ISA (Italija)- izložbene vitrine za poslastičarstvo

Ovo je samo deo onih koji su baš u nama prepoznali pouzdanog partnera za plasman svojih proizvoda na području Republike Srbije. Ponosni smo na sve objekte čijem smo uspešnom poslovanju, tokom svih ovih godina, barem malo doprineli kvalitetnom opremom, enterijerskim rešenjima i stručnim savetima... Nastavljamo da rastemo zajedno sa svojim klijentima, nastavljamo da se usavršavamo i budemo predvodnici u implementiranju novih tehnologija i rešenja.

Sedište firme je u Beogradu, ulica Omladinskih brigada 102, gde se nalazi i veliki izložbeni showroom na 300 m2, proizvodna hala i magacinski prostor od 1000 m2. Poklonite nam Vaše poverenje i dozvolite našem stručnom timu da savetima i srdačnom uslugom omoguće efikasno, efektivno i dugotrajno, optimalno funkcionisanje Vašeg ugostiteljskog objekta, i ne zaboravite, naš moto je: MI IMAMO SVE za kompletno opremanje ugostiteljskih objekata!

S` POŠTOVANJEM VAŠ,
FIMAS d.o.o.


Fimas magacin