DOBRODOŠLI
Mi imamo SVE

OD VIZIJE DO REALIZACIJE.

FIMAS je preduzeće čiji je cilj da svojim znanjem i iskustvom pomogne u ostvarenju Vaše vizije idealnog ugostiteljskog objekta. Tradicija duga više od pola veka najbolja je garancija zajedničkog uspeha.

Kvalitetan projekat i optimalno tehnološko rešenje naših inženjera obezbediće Vam racionalno iskorišćenje kapaciteta, bilo da je u pitanju linija za pripremu hrane ili enterijer objekta. Sa jasnim pogledom u budućnost, pružićemo Vam fleksibilno rešenje koje je prilagođeno tehnološkim novitetima i promenama.

Naš kreativni tim će svaku Vašu želju pretvoriti u stvarnost. Uz pomoć savremenog 3D softvera unapred ćemo Vam pružiti potpuno realističnu sliku projektovanog enterijera.

OPREMA!? MI IMAMO SVE!...

...ali bukvalno sve. FIMAS je lider na domaćem tržištu ugostiteljske opreme. Robu prodajemo sa lagera a specijalne porudžbine obezbeđujemo u najkraćem roku. Zastupnici i distributeri smo prestižnih inostranih firmi - DE BUYER, INKER, PADERNO, FIMAR, KRUPPS, WINTERHALTER, RM GASTRO, IMESA... samo su neki od onih koji su u nama prepoznali pouzdanog partnera za saradnju.

KORAK DALJE. PROIZVODNJA.

FIMAS proizvodi profesionalne kuhinjske elemente od nerđajućeg čelika najvišeg kvaliteta kao i sve vrste kolica - konobarska, magacinska i kolica za sobarice.
Liniju metalnog posuđa RAD-INOX karakteriše otpornost na udar i visoke temperature, lako i jednostavno održavanje, moderan dizajn i visoki ekološki i bezbednosni standardi.

ZAKORAČITE U SVET PROFESIONALACA.

U našem izložbenom salonu u Beogradu, na preko 300 kvm možete videti kompletan asortiman proizvoda. Naše ljubazno osoblje će Vam svojim stručnim savetima pomoći da učinite pravi izbor. Postanite deo sveta naših zadovoljnih klijenata.